Myren i höstsol

Allhelgonadagen med sol och lite frost i myrkanten. Det blir ett vackert släpljus med varm färg. Som gjort för att försöka fånga myrens frusna yta och den lilla myrgölens skimmer. Lite mer bildbehandling än normalt på tranbär och infrusna näckrosblad. Det har jag gjort för att få fram bilder som så mycket som möjligt ska likna det jag tyckte mig se vid tillfället. Ofta är det ju så att råbilden man har med sig hem kanske inte direkt ger samma känsla som man hade på plats. Då tycker jag att det kan behövas förstärka lite.
Mönstret i den torra tallstammen ger associationer till ett djurhuvud, tycker jag. Både häst och elefant kan jag tycka mig se. Kanske jag har extra mycket fantasi?
Teknik: Panasonic Lumix G9 med Panasonic Leica DG Vario-Elmarit 12-60/2,8-4,
+ mellanringar för bilden på tranbär.

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.