Nytt år, nya förhoppningar…

Ja, man kan väl inte säga annat än att det nya årtiondet har inletts med ett väder som, åtminstone på mina breddgrader, är minst sagt ovanligt. Vind från väst som fört med sig mild atlantluft innebär att vi fortfarande idag har barmark och haft mestadels plusgrader. Visserligen varvat med en del minus till och från men det har endast betytt att det blivit en synnerligen besvärlig halka på många håll, inte bara på vägar utan också ute i terrängen. Men, solen har i alla fall visat sig några enstaka gånger och idag så tog jag faktiskt en bild på soluppgången ute i deltat!
Teknik: Panasonic Lumix G9 med Panasonic Leica DG 50-100/F2.8-4.0

Soluppgång i Indalsälvens delta

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.