Äntligen!

Idag är det drygt åtta veckor sedan jag drabbades av en stroke. Fram till idag har jag inte rört min kamera. Ibland har jag funderat över om jag kommer att ta några fler bilder, i alla fall inte på samma sätt som tidigare. Men idag fick den följa med! Det kan hända att bilderna blir annorlunda i fortsättningen. Jag vet inte. Kanske, men det blir ju spännande att se. För bilder blir det nog i alla fall. Mitt i allt så dyker ju Coronan upp också! Ja, det enda som är säkert här i livet är att ingenting är säkert.
Promenad i närområdet och första motivet blev tallarna i nysnöskrud!
Teknik: Panasonic Lumix G9 med Panasonic Leica DG 12-60/F2.8-4.0

Snart första april efter en vinter som varit märklig på många sätt. Inatt kom det lite snö som ljusade upp skogen.

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.