Ännu ingen snö!

Ingen snö ännu ens uppe i de stora skogarna. Morgonsolen färgar myren rödgul och ett tiotal orrar spelar! Lyckades inte få några bra bilder på höstspelande orrar denna gång men får testa igen. Vi har fortfarande kvar en hel del fin vildmark i vår närhet även om den gnags i kanten allt snabbare av både skogsbruk och utbyggnad av vindkraft i en avskräckande hastighet!
Teknik: DJI Mavic Air 2

Myren där orrarna höstspelar!

1 svar på ”Ännu ingen snö!”

  1. Vildmarken blir mindre och mindre, våra skogar blir mindre överallt. Senast igår tog jag en skogsrunda och jag kände inte igen mig det hade huggits ner. Jag undrar hur det kommer att sluta egentligen. Det kan omöjligt hinna växa lika mycket i den takt det försvinner…

    Svara

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.