Filmer från Timrå

Timrå, en söndag i oktober 2020!
En lite gråmulen oktobersöndag tog jag kameran på en kortare rundtur i kommunen och skapade denna film.

Jag har gjort en film som är en påminnelse om hur det såg ut i vintern 2018 i Timrå. Det är lätt att glömma! En lite kul grej är att när jag först la ut denna film (2019) så kommenterade jag att “kolla på bensinpriset, redan historia” men det visade sig vara helt fel! Bensinpriset i filmen är faktiskt högre än vad det är idag, november 2020! #fromTimråwithlove

En härlig sommardag 2020 i parken kring vackra Merlo slott!

En film som fått otroligt många ilskna kommentarer är denna från 2009 om notdragningen i Indalsälven. Jag tror att många har missuppfattat syftet med notdragningen att döma av kommentarerna!

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.