Bilder från Timrå!

På dessa sidor kommer jag att lägga ut bilder från olika delar av kommunen. Det är bara några år sedan började att fota lite närmiljöer i kommunen och redan har en del grejer och hus mm försvunnit. Det finns ju på olika sociala medier, t ex Facebook, här och var gamla bilder och dessa är uppskattade om man ser till antal kommentarer och besök. Idag tas det ju bilder i jättemängder men det är lätt att glömma bort att fota de allra närmaste och vanligaste miljöerna! Bilderna här är kanske inte så spännande, men de åldras snabbt och förändras ännu snabbare och då blir det plötsligt nostalgi! Jag hoppas du som tittar på bilderna ska få en rolig och minnesvärd resa genom ett Timrå som bara precis fanns men kanske inte längre! För större bild – klicka på fotot!
Jag är tacksam om du som hittar felaktigheter eller vill kommentera någon eller några bilder hör av dig!
070-3129062 eller stig.outsidepix@gmail.com eller via min Facebooksida https://www.facebook.com/Outsidepix eller direkt här på sidan.
Om du vill använda 
någon av bilderna så hör av dig till mig först!

Bilder från Timrå – sida 2

4 tankar på “Bilder från Timrå!”

 1. “Pingstkyrkan” Köpmansgatan.

  Här huserade på höger sida bilföretaget Bilbolaget volvo, sedermera blev det en radio tv butik med verkstad på nedsidan.

  Svara
 2. För mig är södra Köpmangatan borta vid simhallen, f.d. Timråhus. Jättefina bilder o kul o se.

  Svara
  • Tack för Din kommentar Britt-Louise! Ja, Du har helt rätt, enligt den officiella kartan så heter den Köpmangatan efter badhusrondellen och ner genom Vivsta. Det som förvirrade mig är att på Timråbos hemsida så kallas de första husen efter rondellen S:a Köpmangatan!

   Svara

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.