Blyg blåmes!

Blåmesarna var lite blyga när jag fyllde på matningen i skogsbrynet. Kanske kände de inte igen mig eftersom det varit lite långt mellan gångerna jag varit där i vinter? Men nu ska det bli bättring!
Teknik: Panasonic Lumix GH3 med Panasonic LUMIX G VARIO 45-150mm F4.0-5.6

1 svar på ”Blyg blåmes!”

  1. Även jag har en fågelmatning men den är vid sommarstugan och jag vet inte hur många kilo frö som jag matat fåglarna med denna säsong. Men det är fantastiskt roligt att se när dom känner igen en när det fylls på. Några blir ganska tama och sitter riktigt nära och väntar på frö. Vacker bild du visar på blåmesen, faktiskt en art som är favorit för mig.

    Svara

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.