Vår på allvar!

Dagens lilla utflykt till Indalsälvens delta bjöd på någon plusgrad och ett vackert ljus. Det börjar faktiskt att anas riktig vår i luften nu! Vi är ju framme i mitten av mars och då är det allvar. Alltmer öppet vatten vid älvens utlopp så det står nog inte på förrän isen går helt och hållet. Inget att ge sig ut på här vid havet nu!
Teknik: Panasonic FZ-2000

2 svar på ”Vår på allvar!”

  1. Det verkar som att våren kommer mer och mer man kan höra på fåglarna och många andra vårtecken som börjar att dyka upp. Här är det fortfarande en del is kvar på sjöarna, men jag misstänker att den är helt borta snart då kan man lägga i båten. Vacker stämningsfull bild som du visar.

    Svara

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.