Artrally!

Artrally är ett slags tävling där man under en begränsad period, t ex ett dygn ska notera så många fågelarter som möjligt. Detta har spridit sig till fågelföreningar runt om i landet och blir allt mer populärt. Mitt artrally innehåller inte bara fåglar denna gång och blev mer ett artgalleri!
Teknik: Nikon D7200 med Nikon AF-S 300/4 PF ED VR

2 svar på ”Artrally!”

  1. Artrally lät som en rolig grej, jag har dock inte hört om det förut men en grej att prova. Ditt artrally resulterade i fina bilder gulsparv har jag inte sett så ofta men en fantastiskt fin fågel.

    Svara
    • Artrallyn sprids över hela landet och arrangeras av fågelklubbar på många olika ställen. Kolla med din lokala förening om de har något på gång!

      Svara

Lämna en kommentar

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.