Film

Film är nåt som jag gillar!

Att få göra egna filmer är verkligen kul men kräver en hel del jobb. Därför får de filmer man kan göra helt på egen hand bli ganska raka vad gäller handling osv, därmed inte sagt att filmerna behöver bli enkla eller tråkiga. Det är ämnet som är viktigt!

Jag har gjort några filmer, både med natur som tema och några som kanske ligger lite utanför naturteman som oftast gäller för mina bilder och dessa filmer tänkte jag skulle få plats på denna sida! Skulle det vara så att Du är med i någon förening eller har en egen idé som du vill ha hjälp med att förverkliga i en film så hör gärna av Dig till mig så försöker vi sy ihop nåt! Om inte annat kan jag lova att det blir en hel del kul jobb under tiden!

——————————–

En av de första fåglarna som stämmer upp sin röst på vårkanten är talgoxen och den kan man beundra lättsamt om man har en egen matning utanför fönstret!

——————————————

Våren är på gång och svanarna ute vid Åstön hälsar varandra kärleksfullt!

——————————————–

På spaning i stora skogen idag. -18 och bara ett svagt sus hörs. En stor älgtjur passerar men försvinner lika snabbt. Ett gäng orrar balanserar på veka grenar och låter sig väl smaka av björkknopp.

https://www.facebook.com/Outsidepix/videos/10155061097517490/

———————————————-

I Timrå har vi en riktig raritet bland fjärilarna, mnemosyne! Jag har gjort en film om den tillsammans med en kännare på området, Stefan Grundström, tidigare kommunekolog i Timrå kommun!Du minns kanske snövintern 2017-2018?
Här nedan kan Du se några bilder hur det såg ut i Timrå, min hemkommun, den vintern!


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.